Wednesday, June 3, 2009

Projektikohtumine Türgis




Fotodel: Foca linnapea ja Eesti delegatsioon, Airi ettekanne projekti tegevustest ja Tiiu ettekanne haridussüsteemist
27. mai - 1. juuni 2009 toimus Türgis YeniFoca linnas järjekordne rahvusvaheline koosolemine. Pärnu Koidula Gümnaasiumi esindusgruppi kuulusid: projekti koordinaator Kaja Tammetalu, õp Anu Kiisk ja õp Tiiu Leibur; lastest Siim Schvede ja Getter Ree 8c klassist.
29. mail toimus rahvusvaheline konverents Focas, kus tehti ettekandeid ning kuulati teiste riikide esitlusi haridussüsteemidest ning tehtud projektitööst. Meiepoolse esitluse esitas õp Tiiu Leibur.
Ühises arutluses anti aru toimunud projekti tegevustest ja planeeriti tegevusi Eesti kohtumiseks. Eestis plaanitakse näidata ning vaadata projektiparetnerite poolt tehtud filme (kooli ajalugu, tutvustus, lahiümbrus) kestvus 10 min; aasta tegevuste kokkuvõtete tegemine ning analüüs õpilaste ning õpetajate poolt (antud küsimustik ja eetepanek tehtud Koidula kooli koordinaatori Kaja poolt, mis kiideti igati heaks).
Otsustati hiljemalt sept 2010 - saata igal riigil max 12 fotot projekti tegevuste kajastusest projekti üldkoordinaatorile Sakasamaale, kes paneb kokku kalendri.
Eesti koosolekul tutvustab Hispaania oma veebilehekülge, mis on koostatud spetsiaalselt projekti toidupäevikute analüüsimiseks.
Ees on suur töö projektikoosoleku ettevalmistamiseks meie koolis.
Jõudu ja jaksu kõigile.